Klasblog juf Chey - Jungleklas

Eitjes zoeken (niet in de Jungle)

Net voor de paasvakantie leerden de Junglies over eitjes. Want ja als je op zoektocht gaat naar eitjes moet je er natuurlijk wel alles over weten. 

Carnaval in de Jungle

Feest vieren dat kunnen die Junglies wel! Carnaval kwam eraan, HET perfecte moment voor een feestje. Dansen en zingen? Check! Confetti Door de klas? Check! Veel lachen maar toch ook nog een beetje werken? Check!

Hatsjoe, Hatsjoe! 

Rode stippen, niezen en heel erg veel snot! De Junglies hadden het goed te pakken.. Elke dag bleef er een andere Junglie thuis omdat ze ziek waren. Niet fijn natuurlijk! maar het was wel het perfecte moment om te leren over 'ziek zijn' 

Gelukkig nieuwjaar!

De Jungleklas wenst iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!

Zal Sinterklaas langskomen in de Jungle? 

De Junglies vonden het spannend! En die Sinterklaas vonden ze maar een beetje raar. Met zijn mijter en lange baard... Maar al dat lekkers en al die cadeautjes, dat vonden de Junglies wel interessant! 

Expositie in de Jungleklas 

Knutselen dat doen die Junglies graag. De afgelopen  weken hebben ze dan ook van alles en nog wat gemaakt. Ze zijn super trots op hun kunstwerken. Klik snel verder om te zien wat ze allemaal hebben gemaakt! 

Herfst in de Jungle

Tijdens de maand oktober leerden we over de herfst. We keken naar de blaadjes die aan het veranderen waren van kleur, we onderzochten eikels en kastanjes...

Welcome to the jungle! 

Dit schooljaar zijn we begonnen met een klein maar fijn groepje. Perfect om zo je eerste stapjes te zetten op school!