Het Avontuur is begonnen!

Dit schooljaar zijn we gestart met een klein maar fijn groepje. Perfect om zo je eerste stapjes te zetten op school! Samen zijn de Junglies op ontdekking gegaan in de klas. We hebben alle tijd genomen om de hoeken, het speelgoed en om elkaar te leren kennen. 

Nieuwsgierig? Dat zijn de Junglies zeker! Samen gingen ze op pad om alle hoeken van de klas te ontdekken. Ze speelden veel in de auto- en in de bouwhoek. In de poppenkamer werden er al pannenkoeken gebakken en veel pizza gegeten. In de boekenhoek knuffelden ze samen met de grote jungledieren terwijl ze rustig een boekje aan het lezen waren. In de zandbak maakten ze veel ijsjes en in de grote bus hadden ze veel plezier tijdens het rijden. 

Niet alleen in de hoeken was er veel te ontdekken. In de rekken staan er bakken vol met speelgoed. Dat moesten de Junglies ook uitproberen. Ze gingen aan de slag met het tafelspeelgoed en de ontdekbak. De dino's zijn een grote favoriet en een Barbiehuis kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Twee keer in de week gaan de Junglies turnen in de turnzaal. Hier kunnen ze lekker vrij rondlopen, klimmen, klauteren, rollen en nog veel meer! Ze hebben zo genoten van de turnles met de ballonnen. Op muziek deden ze allerlei opdrachtjes zoals: laat de ballon de grond niet aanraken.

Ook vierden we al een verjaardag in de klas.

Hiep, hiep, hoera voor Rabia! 

 

September ging snel voorbij. Volgende maand staat er van alles en nog wat op de planning. De Junglies kunnen al niet wachten. 

Ze zijn er klaar voor.

Groetjes uit de Jungleklas! 

🐘🦒🦩🐍🐅🦏🐊🐆