Ziek in de Jungle 

Ziek zijn is niet fijn! De Junglies gingen aan de slag met het boekje 'Hopla is ziek'. 

 

We werkten rond het boekje 'Hopla is ziek'. In het boekje krijgt hij allemaal rode stippen op zijn hele lichaam. Fijn is dit natuurlijk niet. Hij moest gezond eten en drinken om zijn energie terug te krijgen!

 

Helaas hielp gezond eten en drinken niet. Hij voelde zich nog altijd ziek. Daarom moest hij veel rusten in bed en zich laten verzorgen. 

 

Hij voelde zich al iets beter maar helaas, hij was nog altijd ziek. Gelukkig kon hij medicijnen krijgen om zich weer helemaal beter te worden! Dus de Junglies gingen aan de slag! Samen maakten ze pilletjes 

Na de pilletje voelde hij zich al veel beter! Zijn vrienden kwamen langs om het te vieren. Varken was zo enthousiast om Hopla weer te zien dat hij begon te lopen. Door het lopen viel hij en brak hij zijn been. Het deed zoveel zeer dat varkentje naar het ziekenhuis moest met de ambulance.  

In het ziekenhuis kreeg varkentje gezond eten en drinken, medicijntjes en hij kon er goed rusten. Hierdoor was hij snel genezen! De Junglies besloten om een ziekenhuis te bouwen. Maar niet zomaar een ziekenhuis... Een  ziekenhuis voor dieren!! 

Nu kunnen de Junglies nog beter voor hun diertjes in de Jungle zorgen! 

Groetjes uit de Jungleklas! 

🐘🦒🦩🐍🐅🦏🐊🐆