Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint. . . 

 

 

De maand december is een super leuke maand. Eerst hebben we op 6 december de verjaardag van Sinterklaas. Dit thema was ook weer terug te vinden in onze klas. Zo konden we ons in de poppenkamer verkleden als Sint of Piet.

 

 

 

 

 

De ontdekbak was gevuld met letterkoekjes waar we woordjes mee konden maken, die allemaal met het thema te maken hadden. Onze zandbak werd een echte pepernotenfabriek. 

De Sint kwam natuurlijk ook op bezoek in onze school. Voor zijn bezoek konden we kiezen uit een paard of een pietenmuts om te knutselen. Ook hebben we een liedje gezongen voor de Sint. Via deze link https://www.youtube.com/watch?v=sJIAq2CWT2A kan je nog eens luisteren naar het liedje dat we voor de Sint hebben gezongen. Dit jaar bracht de Sint geen cadeautjes in onze klas maar wel speelgoed om samen mee te spelen op onze speelplaats.

 

 

Ook in de turnles hebben we moeten laten zien dat we echte pieten zijn. Er stond een echt pietenparcours klaar waar we moesten klimmen, klauteren, pakjes gooien en ons evenwicht moesten behouden. Kijken maar eens naar de kunsten van onze kleine pietjes. 

 

Hiep, Hiep, Hoera voor Safae zij werd op 5 december 5 jaar!