Bijna vakantie! 

Gezelschapsspelletjes

In het eerste leerjaar wordt er steeds hard gewerkt. We leren heel wat nieuwe letters en kunnen ondertussen ook al rekenen tot 6! Naast al dit harde werk willen we ook steeds tijd maken om te oefenen op samenwerken en samenspelen. Daarom spelen we af en toe samen gezelschapsspelletjes. Sinterklaas en piet 

Op 6 december verwelkomden we Sinterklaas en Piet op onze school. Ze brachten heel wat lekkernijen voor ons mee en verwenden ons met nieuw speelgoed voor op de speelplaats. Om Sint en Piet een warm welkom te bieden, hadden wij ons natuurlijk erg goed voorbereid! Samen met het tweede en derde leerjaar bakten we pepernoten, maakten we een pietenmuts en knutselden we een zakje om al onze lekkere koekjes in te stoppen. Wat hebben we genoten!

Kerst en winter

In de laatste twee weken voor de Kerstvakantie, werkten we rond het thema Kerst en de winter. We leerden over het weer in de winter, over bevriezen en ontdooien en over winterkledij. Daarnaast brachten we heel wat lichtpuntjes in onze klas door samen de kerstboom te versieren en een kersthanger te knutselen. Samen met het vierde leerjaar maakten we dennenappels van chocopofs en maakten we nog enkele knutselwerkjes rond Kerst. Om het jaar mooi af te sluiten, hielden we een enorm gezellige kerstviering en kerstmarkt.