Elmer de olifant

 

Wij wensen iedereen nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Bij krullenbol maakten we een spetterend vuurwerk hiervoor.

 


In de eerste maand van dit nieuwe jaar hebben we de eerste week veel samengespeeld en vooral nog veel gefeest. Er waren heel veel kindjes jarig in januari.
Hip hip hoera voor Rojbin, Rawan, Valentina, Aras en Siebe! Zij zijn allemaal 4 jaar geworden.

 

 

Het werd kouder buiten en we hebben zelfs sneeuw gezien. Hiervan hebben we dan ook geprofiteerd om te experimenteren met water en ijs. Wanneer bevriest water, wanneer smelt het terug, hoe voelt dat, …
Dikke truien, mutsen, sjaals en handschoenen hadden we ook zeker nodig. We kleurden, knipten en kleefden warme truien waarbij onze kniptechniek nog eens oefenden.
Sjaals of mutsen schilderden we in een patroon van 2 kleuren.

 

 

In de turnzaal oefenden we ballonnen en ballen in de lucht te slaan en ringen met een stok tussen allerlei obstakels te drijven.

Ondertussen zijn we begonnen aan het thema Elmer. Elmer is een hele vrolijke kleurrijke lapjesolifant. We ontdekten hoe een olifant eruit ziet, hij heeft een slurf, grote oren en 4 poten! Hierbij oefenen we ook alvast onze kleurenkennis.